„A1” jogosítvány tanfolyam gyorsan, biztosan, a legjobb oktatóktól

 

A FULLDRIVE Autósiskola teljes körű A1 kategóriás, motoros szakoktatást biztosít minden jelentkezőnek, elméleti és gyakorlati szinten. A nulláról kezded? Válaszd az instant E-learning elméleti képzést és kezd el a tanfolyamot akár holnap! Túl vagy már a KRESZ vizsgád? Folytasd nálunk a gyakorlati tréninget és tanuld meg az A1 motoros közlekedés trükkjeit tapasztalt oktatóinktól! Vedd sikerrel a forgalmi vizsgát is!

Motort vezetni nem egyszerű! Ne bízd a véletlenre! Válassz veterán motoros oktatókat, akik felkészítenek a kétkerekű közlekedés veszélyeire is. A FULLDRIVE-nál garantáljuk a biztos alapokat.

„A1” kategóriás jogosítvány ára

 

A motor következő szintjét (125cccm-ig) akár már B kategóriával együtt is elvégezheted. Ráadásul ebben az esetben az A1 tanfolyam jelentősen olcsóbb. Nézzük a konkrét árakat:

 • A1 kategória tanfolyam ára: 268.500 forint
 • A1 tanfolyam ára, ha B kategóriát is választasz mellé: 129.500 forint

Az árak természetesen a teljes képzésre vonatkozik, elméleti és gyakorlati vizsgákkal együtt.

A részletes tájékoztatást keresd a „jogosítvány árak” menüpontban!

Kezdj bele most azonnal a tanfolyamba és kattints a „Választok tanfolyamot” gombra! Ha tovább kérdésed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenre választ kapsz!

„A1” motor jelentkezési feltételek

 

Az ”A1” kategória olyan motorkerékpár, melynek hengerűrtartalma a 125 cm³-nél, illetve teljesítménye a 11 kW-ot (tömeg aránya pedig a 0.1 kW/kg –ot nem haladja meg, továbbá olyan motoros tricikli, amelynek teljesítménye a 15 kW-ot) nem haladja meg.
Erre a kategóriára kötelező a 16. évet betölteni.

Tanfolyamra jelentkezés feltételei:

 • tanfolyamra az vehető fel, aki a 16. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
 • első tandíj részlet befizetése;
 • az Autósiskolánál megkötött oktatási Szerződés;
 • kitöltött jelentkezési lap;
 • a jelentkező írni, olvasni tud, és a 8 általános iskolai osztály elvégzéséről nyilatkozik;
 • érvényes orvosi alkalmassági igazolás;
 • személyigazolvány, lakcímkártya és (ha van,) érvényes jogosítvány másolata.

Vizsgára bocsátás feltételei:
Elméleti vizsga

 • az egyéb feltételeknek megfelel és 16. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb;
 • az elméleti tanfolyamot elvégezte, és annak megkezdésétől számítva kevesebb, mint 9 hónap telt el;

Gyakorlati vizsga

 • sikeres elméleti vizsga;
 • csak a 16. életév betöltése után tehet;
 • gyakorlati vizsgát csak a kötelező óraszám (6 JK + 10 forg. óra) levezetése, illetve az előírt menettávolság (240 km) teljesítése után tehet, valamint befizette a vizsgadíjat.

Vizsgaigazolás kiadásának feltételei:

 • a vizsgaigazolás kiadásának feltétele a közúti elsősegélynyújtásból tett vizsga, amely kizárólagosan a Magyar Vöröskeresztnél tehető, vagy ha 1984. január 1. után megszerzett érvényes jogosítvánnyal rendelkezik, továbbá
 • a 8 általános iskolai osztály elvégzésének hitelt érdemlő módon történő igazolása (bizonyítvány felmutatásával).

Tanfolyamdíjainkhoz kérjük, látogasson el az ÁRAINK menüpont alá.

Motoros jogosítvánnyal már rendelkezőknek kategóriabővítésre van lehetőségük!

Kategóriabővítésről pontosabb információt az OKTATÁS, valamint az ÁRAINK menüpont alatt talál.

A gyakorlások és a vizsgák alkalmával megfelelő öltözékben kell megjelenni: bukósisak, szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), protektoros hosszúnadrág és protektoros dzseki, kesztyű, magas szárú zárt cipő vagy csizma. Amennyiben a Tanuló ezekből egyikkel sem, vagy csak valamelyikkel rendelkezik, igény szerint Iskolánk biztosítani tud bizonyos felszerelést a gyakorláshoz és a vizsgázáshoz: térd-, könyök-, gerincvédőket (protektorokat), bukósisakot, kesztyűt. Oktatójárművet az Iskola ad Tanulói részére, azonban lehetőség van saját járművel történő vizsgázásra is.

Az Oktató hibájából történő óraelmaradás esetén az Iskola ingyen biztosít pótlásra lehetőséget. A Tanuló 48 órával a gyakorlat megkezdése előtt módosíthatja a képzési időpontot, egyéb esetben az óradíja a tandíjba beszámításra kerül.

A sikeres elméleti vizsga után két éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni.

Ha a Tanuló más Képzőszervnél szeretné a képzést folytatni, az igénylőlap leadásától számított 3 munkanapon belül az ehhez szükséges ”Képzési Igazolás” nevű nyomtatványt ingyenesen kiadjuk.

A vizsgaigazolás az utolsó sikeres vizsga utáni 4. munkanapon személyesen (vagy hivatalos meghatalmazással) vehető át személyi igazolvány, minimum 8 általános elvégzését igazoló bizonyítvánnyal, illetve az „EÜ” vizsgát igazoló lap, vagy jogosítvány felmutatásával a Közlekedési Felügyelőségnél.

A járművezetői igazolvány bármely okmányirodánál ezen igazolás bemutatásával vehető át illeték befizetése után. Ha már van vezetői engedélye, kategóriabejegyzésre vigye magával.

Külföldieknél feltétel az engedély kiadását megelőző 6 hónapos, folyamatos magyarországi tartózkodás igazolása.

Az Oktatóval történő személyes találkozás alkalmával egyeztetik a gyakorlati vezetés időpontját (napokat, órákat). Az “AM, A1 B-vel, A1, A2, A” kategóriák oktatásánál, lehetőség van saját motorkerékpár használatára is.