„A2” jogosítvány tanfolyam gyorsan, biztosan, a legjobb oktatóktól

 

A FULLDRIVE Autósiskola teljes körű A2 kategóriás, motoros szakoktatást biztosít minden jelentkezőnek, elméleti és gyakorlati szinten. A nulláról kezded? Válaszd az instant E-learning elméleti képzést és kezd el a tanfolyamot akár holnap! Van már sikeres KRESZ vizsgád? Folytasd nálunk a vezetési tréninget és tanuld meg az A2 motorozás trükkjeit tapasztalt oktatóinktól! Vedd sikerrel a forgalmi vizsgát is!

Motort vezetni nem egyszerű! Ne bízd a véletlenre! Válassz veterán motoros oktatókat, akik felkészítenek a kétkerekű közlekedés veszélyeire is. A FULLDRIVE-nál garantáljuk a biztos alapokat.

„A2” kategóriás jogosítvány ára

 

Ha erre a kategóriára jelentkezel, akkor természetesen figyelembe vesszük az aktuális jogosítványodat is (amennyiben elérhető). Így 3 különböző árkategóriát is találsz motoros iskolánkban:

 • Kezdő „A2” kategória: 268.500 forint
 • „A2” kategória (A1-el, két éven belül): 163.000 forint
 • „A2” kategória (A1-el, két éven túl): 168.500 forint

Ezek az árak tartalmazzák az elméleti és gyakorlati oktatást és vizsgát is. Rád melyik vonatkozik? Ha bizonytalan vagy, akkor keresd bátran ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy kattints az érdeklődés gombra és 1 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

„A2” motor jelentkezési feltételek

 

Az ”A2” kategória olyan motorkerékpár, melynek teljesítménye a 35 kW-ot (tömeg aránya pedig a 0.2 kW/kg –ot, valamint az 500 cm³ nem haladja meg és-, illetve amelyet nem kétszer akkora teljesítményű járműből alakítottak át.

Erre a kategóriára kötelező a 18. évet betölteni.

Tanfolyamra jelentkezés feltételei:

 • tanfolyamra az vehető fel, aki a 18. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
 • első tandíj részlet befizetése;
 • az Autósiskolánál megkötött oktatási Szerződés;
 • kitöltött jelentkezési lap;
 • a jelentkező írni, olvasni tud, és a 8 általános iskolai osztály elvégzéséről nyilatkozik;
 • érvényes orvosi alkalmassági igazolás;
 • személyigazolvány, lakcímkártya és (ha van,) érvényes jogosítvány másolata.

Vizsgára bocsátás feltételei:
Elméleti vizsga

 • az egyéb feltételeknek megfelel és 18. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb;
 • az elméleti tanfolyamot elvégezte, és annak megkezdésétől számítva kevesebb, mint 9 hónap telt el;

Gyakorlati vizsga

 • csak a 18. életév betöltése után tehet.
 • gyakorlati vizsgát csak a kötelező óraszám (6 JK + 10 forg. óra) levezetése, illetve az előírt menettávolság (240 km) teljesítése után tehet.
 • vizsgadíj befizetése

Vizsgaigazolás kiadásának feltételei:

 • a vizsgaigazolás kiadásának feltétele a közúti elsősegélynyújtásból tett vizsga, amely kizárólagosan a Magyar Vöröskeresztnél tehető, vagy ha 1984. január 1. után megszerzett érvényes jogosítvánnyal rendelkezik, továbbá
 • a 8 általános iskolai osztály elvégzésének hitelt érdemlő módon történő igazolása (bizonyítvány felmutatásával).

Tanfolyamdíjainkhoz, kérjük, látogasson el az ÁRAINK menüpont alá.

Motoros jogosítvánnyal már rendelkezőknek kategóriabővítésre van lehetőségük!

Kategóriabővítésről pontosabb információt az OKTATÁS, valamint az ÁRAINK menüpont alatt talál.

A gyakorlások és a vizsgák alkalmával megfelelő öltözékben kell megjelenni: bukósisak, szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), protektoros hosszúnadrág és protektoros dzseki, kesztyű, magas szárú zárt cipő vagy csizma. Amennyiben a Tanuló ezekből egyikkel sem, vagy csak valamelyikkel rendelkezik, igény szerint Iskolánk biztosítani tud bizonyos felszerelést a gyakorláshoz és a vizsgázáshoz: térd-, könyök-, gerincvédőket (protektorokat), bukósisakot, kesztyűt. Oktatójárművet az Iskola ad Tanulói részére, azonban lehetőség van saját járművel történő vizsgázásra is.

Az Oktató hibájából történő óraelmaradás esetén az Iskola ingyen biztosít pótlásra lehetőséget. A Tanuló 48 órával a gyakorlat megkezdése előtt módosíthatja a képzési időpontot, egyéb esetben az óradíja a tandíjba beszámításra kerül.

A sikeres elméleti vizsga után két éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni.

Ha a Tanuló más Képzőszervnél szeretné a képzést folytatni, az igénylőlap leadásától számított 3 munkanapon belül az ehhez szükséges ”Képzési Igazolás” nevű nyomtatványt ingyenesen kiadjuk.

A vizsgaigazolás az utolsó sikeres vizsga utáni 4. munkanapon személyesen (vagy hivatalos meghatalmazással) vehető át személyi igazolvány, minimum 8 általános elvégzését igazoló bizonyítvánnyal, illetve az „EÜ” vizsgát igazoló lap, vagy jogosítvány felmutatásával a Közlekedési Felügyelőségnél.

A járművezetői igazolvány bármely okmányirodánál ezen igazolás bemutatásával vehető át illeték befizetése után. Ha már van vezetői engedélye, kategóriabejegyzésre vigye magával.

Külföldieknél feltétel az engedély kiadását megelőző 6 hónapos, folyamatos magyarországi tartózkodás igazolása.

Az Oktatóval történő személyes találkozás alkalmával egyeztetik a gyakorlati vezetés időpontját (napokat, órákat). Az “AM, A1 B-vel, A1, A2, A” kategóriák oktatásánál, lehetőség van saját motorkerékpár használatára is.