„AM” jogosítvány tanfolyam gyorsan, biztosan, a legjobb oktatóktól

 

A FULLDRIVE Autósiskola teljes körű AM kategóriás, gépjárművezetői szakoktatást biztosít minden jelentkezőnek, elméleti és gyakorlati szinten. A nulláról kezded? Válaszd az instant E-learning elméleti képzést és kezd el a tanfolyamot akár holnap! Túl vagy már a KRESZ vizsgád? Folytasd nálunk a gyakorlati tréninget és tanuld meg a kismotoros közlekedés trükkjeit tapasztalt oktatóinktól! Vedd sikerrel a forgalmi vizsgát is!

Motort vezetni nem egyszerű! Ne bízd a véletlenre! Válassz veterán motoros oktatókat, akik felkészítenek a kétkerekű közlekedés veszélyeire is. A FULLDRIVE-nál garantáljuk a biztos alapokat.

„AM” kategóriás jogosítvány ára

 

A motor kategória belépő szintjén számíthatsz a legolcsóbb árakra. Konkrétabban 2023-tól az AM kategóriás tanfolyam 198.900 forint, ami természetesen a teljes képzésre vonatkozik, elméleti és gyakorlati vizsgákkal együtt. A részletes tájékoztatást keresd a „jogosítvány árak” menüpontban!

Kezdj bele most azonnal a tanfolyamba és kattints a „Választok tanfolyamot” gombra! Ha tovább kérdésed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenre választ kapsz!

„AM” motor jelentkezési feltételek

 

Az AM kategória az a segédmotoros kategória. Legfeljebb 50 cm3-es, legfeljebb 4 kW teljesítményű segédmotorkerékpár, illetve mopedautó vezetésére jogosít. A minimális életkor 14 év, így tehát aki betöltötte a 14. életévét, szívesen várjuk Iskolánkban segédmotoros képzésre.

Tanfolyamra jelentkezés feltételei:

 • tanfolyamra az vehető fel, aki a 14. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb;
 • első tandíj részlet befizetése;
 • az Autósiskolánál megkötött oktatási Szerződés;
 • személyigazolvány és lakcímkártya másolata, vagy diákigazolvány 14 éves korig;
 • kitöltött jelentkezési lap;
 • a jelentkező írni, olvasni tud és a 8 általános iskolai osztály elvégzéséről nyilatkozik, vagy iskolalátogatási papírral rendelkezik.

Vizsgára bocsátás feltételei:
Elméleti vizsga

 • az egyéb feltételeknek megfelel és 14. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb;
 • az elméleti tanfolyamot elvégezte, és annak megkezdésétől számítva kevesebb, mint 9 hónap telt el;

Gyakorlati vizsga

 • sikeres elméleti vizsga;
 • csak a kötelező óraszám (4 JK + 6 forg. óra) levezetése, illetve az előírt menettávolság (100 km) teljesítése után tehet;
 • forgalmi vizsgát csak a 14. életév betöltése után tehet;
 • vizsgadíj befizetése.

Vizsgaigazolás kiadásának feltételei:

 • a vizsgaigazolás kiadásának feltétele a közúti elsősegélynyújtásból tett vizsga, amely kizárólagosan a Magyar Vöröskeresztnél tehető;
 • az „AM” kategóriás vezetői engedély 16 éves korig kizárólag belföldön jogosít járművezetésre;
 • a vizsgaigazolás kiadásának feltétele a 8 általános iskolai osztály elvégzésének hitelt érdemlő módon történő igazolása (bizonyítvány felmutatásával).

Tanfolyamdíjainkhoz kérjük, látogasson el az ÁRAINK menüpont alá.

A gyakorlások és a vizsgák alkalmával megfelelő öltözékben kell megjelenni: bukósisak, szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), protektoros hosszúnadrág és protektoros dzseki, kesztyű, magas szárú zárt cipő vagy csizma. Amennyiben a Tanuló ezekből egyikkel sem, vagy csak valamelyikkel rendelkezik, igény szerint Iskolánk biztosítani tud bizonyos felszerelést a gyakorláshoz és a vizsgázáshoz: térd-, könyök-, gerincvédőket (protektorokat), bukósisakot, kesztyűt. Oktatójárművet az Iskola ad Tanulói részére, azonban lehetőség van saját járművel történő vizsgázásra is.

Az Oktató hibájából történő óraelmaradás esetén az Iskola ingyen biztosít pótlásra lehetőséget. A Tanuló 48 órával a gyakorlat megkezdése előtt módosíthatja a képzési időpontot, egyéb esetben az óradíja a tandíjba beszámításra kerül.

A sikeres elméleti vizsga után két éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni.

Ha a Tanuló más Képzőszervnél szeretné a képzést folytatni, az igénylőlap leadásától számított 3 munkanapon belül az ehhez szükséges ”Képzési Igazolás” nevű nyomtatványt ingyenesen kiadjuk.

A vizsgaigazolás az utolsó sikeres vizsga utáni 4. munkanapon személyesen (vagy hivatalos meghatalmazással) vehető át személyi igazolvány, minimum 8 általános elvégzését igazoló bizonyítvánnyal, illetve az „EÜ” vizsgát igazoló lap felmutatásával a Közlekedési Felügyelőségnél.

A járművezetői igazolvány bármely okmányirodánál ezen igazolás bemutatásával vehető át illeték befizetése után. Ha már van vezetői engedélye, kategóriabejegyzésre vigye magával.

Külföldieknél feltétel az engedély kiadását megelőző 6 hónapos, folyamatos magyarországi tartózkodás igazolása.

Az Oktatóval történő személyes találkozás alkalmával egyeztetik a gyakorlati vezetés időpontját (napokat, órákat). Az “AM, A1 B-vel, A1, A2, A” kategóriák oktatásánál, lehetőség van saját motorkerékpár használatára is.

Motoros jogosítvánnyal már rendelkezőknek kategóriabővítésre van lehetőségük!

Kategóriabővítésről pontosabb információt az OKTATÁS, valamint az ÁRAINK menüpont alatt talál.