Szállíttasson velünk bárhová!

Vállalkozásunk 2014-ben alakult fő tevékenységünk az oktatás, de ma már teherfuvarozással és személyszállítással is foglalkozunk. Tevékenységünk az ISO szabvány szerinti konténerek export, import irányú szállítása belföldön és az Európai Unión belül egyaránt.

A vállalkozás fuvarfeladatait saját, illetve kizárólagosan szerződött alvállalkozói fuvareszközökkel teljesíti.

Túlsúlyos, hűtött, ömlesztett, ADR-s, tartány, vagy folyékony áru, konténerekben való szállítását is vállaljuk mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatokban.

Teherautóink természetesen megfelelnek a szigorú EURO 5-6 emissziós előírásoknak is.

Minden autónk GPS nyomkövető rendszerrel van ellátva, illetve a gyors adat továbbítás érdekében számítógéppel rendelkeznek melyhez belföldi és külföldi internet hozzáférés egyaránt biztosított.

Az állandó flottánk 5 db gépjárműből áll, melyek mindegyike 6 tengelyes, és képes a 20’, 2*20’,40’ és 45’ lábas túlsúlyos konténerek szállítására. Fontos számunkra a folyamatos kapcsolattartás, és -egyeztetés mind a megbízóinkkal mind az alvállalkozóinkkal a gördülékeny munkavégzés, és a felmerülő problémák azonnali orvosolása érdekében.

Jövőbeni tervünk, hogy saját flottánkat folyamatosan korszerűsítsük, illetve fejlesszük a mindenkori legmagasabb kihívásoknak eleget téve.

Árak

Fuvardíjainkról érdeklődjön kollégánktól!

  Árajánlat kérés:

  Megrendelő adatai:

  Felrakodási hely:

  Kiállás ideje:
  Vámkezelés:

  Lerakodási hely:

  Érkezés ideje:

  Vámkezelés:

  Szállítási feltételek

  6 tengelyes szerelvényeink ISO szabvány szerinti 20’, 2*20’, 40’, 45’ láb hosszú konténerek túlsúlyos szállításra alkalmasak 30 Tonnáig.

  „Az utat nem letudni, hanem élvezni kell!”